Обяви за работа в Пловдив от bg-rabota.com


Обяви за работа

СОЦИАЛНИ АСИСТЕНТИ ЗА ГЕРМАНИЯ - ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА

Обява за работа за "Здравеопазване", публикувана на 22.08.2017 , разгледана 1645 пъти


НЕАКТИВНА
Дружеството е директен работодател
Назначаването Ви на работа НЕ е обвързано с такси и комисионни към нас


Фирма ПиСиЕйЕс ООД предлага легална работа в Република Германия. Набираме Социални асистенти – болногледачи на възрастни хора. Коректност, отговорност, доверие – това са нашите най-важни приоритети. Знаем какво е да си далеч от близки и приятели. Желанието ни е всеки да се чувства сигурен на територията на чужда държава. Нашите служители са и наши приятели. Важно условие когато кандидатствате при нас е да имате желание и мотивация за работа с възрастни хора.

Защо да предпочетете работа при нас:

- Дружеството е вписано в Националния регистър на доставчиците на социални услуги към Агенцията за социално подпомагане.Ние спазваме всички изисквания на Европейската нормативна уредба за командировани служители. Предлагаме Ви напълно законна работа с Български Трудов договор в Република Германия, т.е. Вие сте наш служител и ние Ви командироваме при лицето за което ще се грижите. Това се осъществява посредством сключен между нас и клиента договор за предоставяне на услуги за работа в Германия. Легалното Ви пребиваване се осъществява посредством А1 формуляр, който легализира Вашия престой и работа и Ви осигурява необходимата социална сигурност.

- Възнаграждение чисто (нетно) до 1500 ЕВРО и ежемесечно навременно изплащане. При всеки асистент е индивидално и се определя от нивото на немски език което имате (основно, средно, добро, високо), както и тежестта на случая който поемате, но дори и с основен немски, Вашето възнаграждение няма да е по-малко от 900 ЕВРО. Предимство също така е опитът в грижата за възрастен човек – личен или професионален.

- Социално и здравно осигуряване, върху пълния размер на договореното възнаграждение, т.е. ако например Вашата месечна заплата е 1100 ЕВРО (2152 лева), ние Ви осигуряваме тук в България върху пълният размер на тази сума, което е изключително важно, особено за хората в предпенсионна възраст

-Бонус заплащане през Коледните и Великденски празници

- Допълнителна застраховка “Трудова злополука” за чужбина, която е напълно безплатна за Вас

-“Здравна застраховка” – на стойност 10 000 евро, която е напълно безплатна за Вас

- Осигурен транспорт от България до Германия и обратно, който изцяло се поема от Нас
Безплатна квартира и храна, т.е. асистентът живее и се храни в дома на лицето за което се грижи.

- Винаги сме на разположение при възникнал проблем, докато сте в Германия и съдействаме за разрешаването му в най кратки срокове.

За информация, всеки делничен ден между 9:30 и 17:30ч.

Адрес гр.Казанлък, ул.Христо Ботев 76 А
Тел. гр. Казанлък: 0431/90 551; 0898 794 772; 0883 565 696

Адрес гр. София, ул. Цар Асен 15, офис 2 ( в непосредствена близост до Съдебна Палата и бул.Витоша)
Тел. гр.София: 0893 390 840

скайп: rabota_germania ; m.ganeva23 или v.boneva24
http://careassistant.eu/

Град: Всички

Телефон: 0431/ 90 551; 0893 390 840; 0883 565 696; 0898 794

Имейл: betreuungpcas@gmail.com« назад